Medgrundarens historia om livslånga sömnproblem och lösningen - The Night

Marcus Maigaard är hjärnan bakom The Nights potenta formula mot sömnproblem. Här är hans historia:

Marcus har känt att han troligtvis har någon slags obalans i kroppen sedan han var barn. Detta visade sig i form av sömnlösa nätter och trötta dagar så långt tillbaka han kan minnas. Vid ett tillfälle i tidiga tonåren väckte hans mamma honom på morgonen för att gå till skolan, men han somnade om igen i badrummet av utmattning. 

Marcus upplever också symtom av ADD som visar sig i form av att ha svårt att koncentrera sig, svårt att slutföra uppgifter under dagen samtidigt som hjärnan snurrar med tankar och idéer på natten.

Han har genom livet prövat det mesta för att få ordning på sina sömnproblem. Allt från extrakt av magnolia, passionsblomma, valeriana rot till spikmatta, ljudbok, musik. Men det var när han prövade GABA för första gången som han fick riktiga resultat. Han fortsatte studera forskning om sömn och lade till olika ämnen i sin sömn-cocktail som magnesium, glycin, andra aminosyror och växtextrakt för att öka cirkulationen i kroppen, sänka kroppsvärmen och hjälpa hjärnan att varva ner. 

I den här processen föddes The Night. Den perfekta blandningen för att få riktigt snabb och kraftfull effekt för bättre sömn. Personer i Marcus omgivning började kommentera att han såg annorlunda ut - orsaken var att han äntligen sov ordentligt för första gången sedan han var liten.

Blandningen testades noggrannt på ett stort antal personer och resultaten var tydliga hos allt från atleter till personer med sömnsvårigheter på grund av medicinska skäl eller hög arbetsbelastning. 

Marcus har tagit The Night i 1,5 år nu utan att behöva ändra doseringen. Ibland tar han en paus för att kroppen inte ska vänja sig för mycket, men i övrigt håller han sin dagliga dos då effekten är för bra för att vilja vara utan.

Sedan Marcus började använda The Night så sover han djupt inom 10 minuter efter sänggående och vaknar med en mental klarhet han inte haft förut. Det är nu lätt för honom att sätta igång med dagens uppgifter utan hjärndimman han led av förr. 

Bild - En av grundarna till The Night och 24EDGE

Att kunna dela med sig av den här upptäckten och se andra få samma livsförändrande resultat är grunden för The Night och kosttillskottsmärket 24EDGE. 

 

Tillbaka till blogg