MS patient återfann sömnen

En av drivkrafterna till The Night är en berättelse som ligger oss varmt om hjärtat. Läs om hur vi lyckades förbättra livssituationen för Carina. 

 

"The Night har förändrändrat min livssituation" berättar Carina

 

Bakgrund

Vår vän och kund Carina blev diagnostiserad med MS år 2004. Sjukdomen gav henne symptom av utbrändhet, vilket hon först utreddes för, innan läkarna upptäckte att hennes trötthet delvis berodde på att hon led av MS.

 

Carina fick bromsmedicin som gjorde henne pigg och hjälpte mot utmattnings symptomen. Problemet var att hon även blev piggare på kvällen och natten. Detta ledde till sömnbrist och en känsla av att aldrig vakna utvilad på morgonen. Hon kunde inte somna in, utan lade sig vid 10 på kvällen och var vaken till småtimmarna, samt led av uppvaknande under resten av natten. 

 

Effekten av The Night

Vi hade börjat utveckla The Night under tiden som Carina blivit sjuk i MS. Vi hade testat den på oss själva med tydliga resultat på sömndata och egen upplevelse av tillskottet. Vi hade även prövat den framgångsrikt på flera av våra tränings klienter och kände att vår produkt kunde lindra Carinas sömnbesvär också. Hon började ta The Night i slutet på 2022 och fick resultat direkt.

 

Första effekten var att hon somnade snabbare. Hon upplever att hon ibland somnar på en gång och ibland tar det lite tid, men inte alls flera timmar som hon led av tidigare. Hon sover nu för det mesta hela nätterna men måste ibland upp och röra på sig p.g.a. sjukdomen. Carina vaknar numer tidigt på morgonen och känner sig utvilad och pigg - en känsla hon inte haft på många år.

 

Långvarigt resultat

Carina har tagit The Night i över 1 års tid utan att ha behövt öka eller cykla dosen för att nå önskvärd effekt. Hon tar oftast 1 dos och kan öka till 1,5 dos om hon behöver lite extra hjälp under tider med högre stress. Trots att hon tagit samma dos under längre tid utan problem så har vi rekommenderat att ta en paus ibland på 2 dagar för att kroppen inte ska vänja sig för mycket.

Carina känner att The Night nu är ett måste i hennes kvällsrutin, då alternativet att inte kunna sova igen inte är lockande. Hon tar The Night i kvällsteet, vilket blir som en lugnande kopp te med citron.

The Night är inte kemisk beroendeframkallande, men man kan jämföra det med känslan av träning - har du väl börjat känna effekten av träning så vill du inte sluta med det. Det är känslan av välmående i sig som man bli beroende av.

 

"The Night har förändrändrat min livssituation" berättade Carina när vi sågs sist. Vi kan inte vara gladare över de orden och önskar henne allt välmående hon kan få och fortsatt riktigt god sömn!

Tillbaka till blogg