The Night som viktig del i idrottares återhämtning

Med vår bakgrund i nutrition, gymägande och personlig träning så skapades The Night från början för att optimera återhämtning efter träning. Vi såg återkommande problem med atleters utveckling just på grund av att återhämtningen hindrades när sömnen stördes. Detta kan ske på grund avv kroppen tressas av hård träning, eller träningen i kombination med höga krav från skola och/eller arbete. 

Våra kunder på gymmet är tydliga exempel på hur The Night har blivit en avgörande framgångsfaktor för de som tar träningen på allvar. Hör vad våra ateleter från Crossfit och fotboll har att säga: 

"Jag hörde talas om The Night genom att jag tränar på gymmet crossfit nordic som är återförsäljare av produkten. Jag är crossfit-atlet på relativt hög nivå och för mig är optimal återhämtning efter hård träning något jag kämpar med varje dag. Träningen i sig är rätt ”enkel” att genomföra. Allt omkring är det svåra i min mening. Äta bra, vila bra och framförallt sova bra. Jag har testat olika produkter som ska hjälpa till för sömnen men The Night är utan tvekan den som jag känt bäst effekt av. Allt som främjar bra sömn finns i samma kosttillskott och den smakar fräscht! Så för mig som strävar efter att tävla på så hög nivå som möjligt inom crossfit så är The Night utan tvekan kosttillskottet som hjälper mig bäst med sömnen och i sin tur med återhämtningen!" - Fredrik Lindström, @fredrik.lindstrm

"Jag fick prova detta efter jag pratat med min PT, och wow vilken skillnad i kroppen på återhämtning! Jag tränar elitfotboll och hade genast mer energi kvar inför helgens match och hade inte lika ont!" - Matilda Möller

Tillbaka till blogg